Sterre & Co Academy

Voor professionals die met kinderen werken. Kindercoaches, Kindertherapeuten, leerkrachten, kinderdagverblijfmedewerkers en anderen die met kinderen werken.

 

Wil jij je graag verder ontwikkelen?

Vanuit mijn passie voor kinderen en missie om samen de wereld voor kinderen fijner te maken werk ik met pedagogische professionals aan verdieping en vergroting van expertise. Het werken met kinderen is een bijzonder specialistisch vakgebied. Kinderen hebben zo’n eigen manier van in het leven staan en razendsnelle ontwikkelingen op zoveel verschillende gebieden. Ook spelen er life-events en soms heftige ervaringen een rol in hun dagelijks leven. Als je met kinderen werkt krijg je hier constant mee te maken. Kinderen vragen van ons betrokkenheid, know-how en de pedagogische vaardigheden om met 100-den verschillende soorten situaties om te gaan.

 

Tijden zijn veranderd

Zowel in onderwijs- en opvoedmethodes als issues in onze samenleving, evenals de kinderen zelf. Kinderen die hun mening geven, veel kinderen met een vorm van autisme/adhd/add/hooggevoeligheid/hoogbegaafdheid; het vraagt van ons als pedagogische professionals steeds diepgaander kunnen afstemmen en snel en direct kunnen handelen. En dat vraagt veel van ons: het percentage collega’s die met werkstress te maken hebben of zelfs helaas uitvallen is (te) hoog. Deze tijden maken het belangrijk zelf door te ontwikkelen zodat we nog adequater alle mooie kinderen kunnen begeleiden.

 

Fijne mix

De Sterre & Co Masterclasses voor Pedagogische Professionals zijn zo opgezet dat er een fijne mix ontstaat van inspiratie, kennisoverdracht en interactief vanuit je eigen ervaringen vanuit je werk. Om kinderen nog beter te begrijpen, of op een diepgaander level met een kind te kunnen werken. Je expertise te vergroten over hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, kinderpsychologie. Ook kan het zijn dat je wilt leren om je eigen hooggevoeligheid en talenten nog meer in te kunnen zetten.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Stuur dan een mailtje naar: sterre.co@upcmail.nl