Anke Donicie is een geweldige sensitieve en begaafde vrouw, die ons en onze kinderen van 11, 8 en 4 jaar  (nog steeds) verder helpt in onze (gezins) ontwikkeling. Haar ervaring met kinderen en haar inzicht in processen, maar vooral haar vermogen om de ander echt te zien en willen begrijpen, maken haar tot een zeer fijne coach en therapeute.

Trudy van Pijkeren

Ik ben zelf een aantal keren bij Anke geweest en mijn gevoelige puberzoon gaat ook naar haar. Hij heeft gisteren weer een afspraak gehad en geeft mij elke keer terug hoe fijn hij dat vindt. Dus ik toeter Anke ook graag en op zoveel mogelijk plekken de wereld in <3

Sabine Vekemans

Sabine Vekemans

Schermafbeelding 2016-07-22 om 11.30.48

Corina Blommendaal

ComPassie

Anke, lieve soulsister, ik ben dankbaar dat je er bent. We kwamen op een bijzondere manier op elkaars pad. Op een bijeenkomst zaten we naast elkaar en er was gelijk herkenning en verbinding. En wat is het fijn als je, met zoals iemand als Anke, kunt ervaren, voelen en dichterbij jezelf kunt komen. We hebben magische sessies gehad op het strand en in het bos. Sessies rond mijn innerlijk kind, regressie, het werken met energie en oude pijn aankijken en laten gaan. Anke staat naast me, met haar jarenlange ervaring. Ze is een prachtige gids. En het mooie is, dat daarin ook mijn kinderen worden meegenomen. Als ik mezelf in de spiegel aankijk, dan hebben mijn kinderen daar gelijk iets aan. En het is nogal wat als je als kind hebt te dealen met een scheiding, je plek verliest door een verhuizing en een moeder hebt die allerlei nieuwe talenten en energieën in zichzelf ontdekt.

Nicolette Scholtens

Hoge pony

Het gedrag van mijn kind veranderde in korte tijd heel sterk en zelf wist ik niet precies wat de oorzaak hiervan was. Ook vond ik het heel lastig om als ouder hiermee om te gaan. We hebben Anke gevraagd om ons en ons kind te begeleiden, want de sfeer in huis verslechterde en we kwamen in een negatieve spiraal terecht

Anke wist heel snel het vertrouwen van mijn kind te winnen, waardoor ze snel tot de kern kon komen van de dingen die speelden. Hierdoor konden we snel actie ondernemen en ons kind van school laten wisselen. Zonder Anke waren we er nooit zo snel achter gekomen wat er allemaal speelde en hoe we daarop het beste konden reageren. Mijn kind voelde zich hierdoor serieus genomen en kon daardoor sneller beginnen aan het helingsproces.

Als moeder kan ik heel goed bij Anke terecht als ik vragen heb over hoe ik mijn kind het beste kan helpen. Omdat Anke zich zo goed kan verplaatsen in de situatie van ons als ouders en die van mijn kind, hebben we snel de juiste stappen kunnen nemen. Hierdoor hebben we uiteindelijk allemaal een sterkere band gekregen en heerst er meer harmonie thuis.

Anke is een heel intuitieve persoon, die kinderen enorm snel en goed begrijpt. Ze snapt meteen heel goed hoe een kind in elkaar zit, wat er speelt en hoe dit opgelost kan worden. Ze adviseert je als ouder heel goed, waardoor je jouw kind veel beter gaat begrijpen.

We zijn heel blij dat we de hulp van Anke hebben ingeroepen.Zonder haar hadden we nooit zo snel de juiste acties kunnen ondernemen en weer de goede weg op kunnen gaan.

Moeder van twee hooggevoelige dochters

Jij was de 1e die mij op een fijne zachte manier de bevestiging gaf dat het klopte dat ik dit deed. Nog steeds dankbaar hiervoor! Dankjewel lieve Anke ❤ 😗
Marianne Kloeth

Anke is een collega die ik vaak bij mijn klanten en netwerk aanbeveel. Ik geloof dat ieder kind geboren wordt met een gerichtheid op het mooier maken van de wereld. Er kan van alles gebeuren waardoor een kind zich hier niet meer op richt. In plaats van dat een kind licht is en licht uitstraalt, heeft het het zwaar en moeite om zichzelf staande te houden.

Anke kent dit proces. Uit eigen ervaring en vanuit het maken van contact met honderden kinderen. Zij weet als geen ander het licht in de ogen van kinderen weer terug te brengen. Ik ben enorm blij dat ze ouders en professionals masterclasses geeft.

Loes Ruesink

Fluisterhuis

Anke is vaak onze rots in de branding geweest de afgelopen vier jaar, de heftigste rollercoaster die tot nu toe nog doordendert. Onvoorwaardelijk, ontzettend liefdevol en tegelijkertijd zich kwetsbaar durven opstellen en daardoor zó krachtig en oprecht, heel dicht bij ons. Door ons écht te zien (volledige afstemming is zó fijn!!) zodat je samen alle tools kunt inzetten om in t hier en nu te transformeren, dat het vanaf nu anders mag en kan zijn… Betrokken op alle fronten: even appen/chatten, middenin de nacht er zijn voor mij (zodat ik mijn dochter tijdens flashbacks/dissociaties kon blijven begeleiden), van de één op andere dag hulp regelen en er samen met mij voor zorgen dat mijn dochter er ook direct terecht kon (intense samenwerking/ interventie om mijn dochter zover te krijgen), zo vaak voor mij gaan staan als anderen mij totaal niet hoorden en zagen (we waren ook vaak samen de roependen in de woestijn), regressie sessies gedaan, familieopstellingen te doen, samen creëeren met ook nog eens n flinke dosis humor! Heling in optima forma: Anke!
Anita Mulder

Ik wil hier even delen, voor degenen die haar nog niet kennen, wat voor een liefdevol en prachtig werk Anke Donicie doet. Het mooiste compliment wat ze waarschijnlijk kan krijgen, was denk ik dat mijn zoon zei: ‘Ze is zelf nog een kind!’ Wat mij opviel voordat ze samen ‘de hort op gingen’ is dat ze hem helemaal zag, in al zijn talenten en enthousiasme. En dat hij zo gemakkelijk zichzelf aan haar liet zien. Normaliter heeft ie daar echt meer tijd voor nodig.

Ze heeft hem energetisch echt weer een stuk meer in zijn kracht gezet. Hij voelde dat zelf ook; ook al wist ie niet precies wat en hoe. Dat doet een moederhart goed. En als ouders kregen wij mooie inzichten en praktische tips. Wat een cadeau! En ze werkt ook met volwassenen!!! Wisten jullie dat! Dus als je je (innerlijke) kind weer wilt laten stralen, bel Anke!

Nadine Schartz

Innerheart

Anke is iemand bij wie je je direct thuis voelt. Ze is betrokken en warm als mens en in haar begeleiding.

Ze heeft mij geholpen om contact te leggen met de ziel van een kindje dat misschien nog zelfs geboren mag worden.
De sessie heeft me in verbinding met haar gebracht en me rust gegeven. Ik kon me snel overgeven aan de begeleiding van Anke en liet me meevoeren in haar visualisatie.

Een aanrader voor ouders die vragen hebben over hun kind (of zichzelf) en op een andere manier hiernaar willen kijken.

Annelies Voulon

Werkplaats voor verdieping

Anke heeft ook mijn dochter van 11 met haar angsten echt zooo geholpen het afgelopen jaar, daar ben ik haar heel erg dankbaar voor.
Moeder van een 11-jarige dochter

Ik heb bij Anke een geboortesessie mogen ervaren. Deze sessie heeft mij veel helderheid en  bevestiging gegeven. Ik voel mij daardoor nog sterker in mijn eigen kracht staan. Anke heb ik als een veilige haven ervaren waardoor ik het proces echt aan durfde te gaan. Zij werkt met mensen op een hele mooie, zachte en liefdevolle manier waarbij zij je laat zien en voelen in je eigen proces. Zij voelt precies aan wat je in het moment nodig hebt. Dank je wel lieve Anke.
Sandra Been

Pure Assistants