Masterclass voor ouders

Opvoeden vanuit je hart

Zo veel verschillende gezinnen, zoveel verschillende kinderen en ouders. Ben je een al bewuste ouder, die zich heeft verdiept of zich wil verdiepen in hooggevoeligheid, op een fijne manier met je kinderen omgaan (attachment parenting of onvoorwaardelijk ouderschap) en open staat voor het leven en opvoeden vanuit je hart? Die ook open staat voor down-to-earth spirituele ontwikkeling?

 

Gedoe en life-events

Heb je vragen over gedrag van je kind of issues binnen je gezin? Soms is er gedoe en luisteren de kids voor je gevoel slecht. Of heb je te maken met minder leuke omstandigheden die een invloed hebben op jezelf en de kinderen. Of zijn er heftige life-events geweest waardoor je ziet dat iemand binnen je gezin tijdelijk wat extra’s nodig heeft en wil je leren hoe je het beste met bepaald gedrag of de situatie kan omgaan. Precies hier wordt tijdens de Masterclasses voor ouders op ingegaan.

 

Je gezin op next level krijgen

Hoe tof zou het zijn dat je weet dat je je gezin en daardoor je eigen leven en dat van je kinderen fijner, leuker en meer kan verdiepen. Met leuke en fijne ouders onder inspirerende begeleiding stappen maken voor je gezinsleven. De Sterre & Co Masterclasses voor ouders: Een super vernieuwende mix van kinderpsychologie, fijne communicatietools en inspirerende energie om je gezinsleven op next level te krijgen.

Meer weten of een afspraak maken?

Stuur dan een mailtje naar: sterre.co@upcmail.nl