Kindertherapie & Gezinscoaching

Soms gaat het niet 100% lekker met een kind. Dat kan meerdere oorzaken hebben.

  • Als ouder maak je je dan zorgen. Je twijfelt of je het goed ziet en of er misschien meer aan de hand is,
  • Je wilt weten hoe je het beste met je kind om kan gaan in een bepaalde situatie of met bepaald gedrag zoals boze buien, angsten of gedoe,
  • Je ziet dat je kind even extra hulp of een positieve boost kan gebruiken.

 

Ik help babies, kinderen en jongeren zich fijner voelen

Ze te laten stralen. En het beste uit gezinnen te halen. Dit doe ik door te spelen, te luisteren en te praten. Soms bijv bij een angstig kind, een kind wat vaak boos is of kinderen met autisme, AD(H)D of hoogbegaafdheid. Ook bij kinderen die iets heftigs hebben meegemaakt, zoals seksueel misbruik, overlijden, geweld, ziekte of heftig pesten. Mijn manier van werken en coachen is uniek en effectief; omdat ik best-of-both worlds integreer. Zowel werk met reguliere technieken en methodieken als met hele fijne en effectieve alternatieve. Door mijn hooggevoeligheid kan ik kinderfluisteren en babyfluisteren. Ik krijg informatie door over wat speelt bij een kind of zijn ouders en zie wat nodig is zodat een kind blijer wordt, zich beter kan uiten en iedereen zich fijner voelt thuis.

 

Effectieve do’s en don’ts

Dit vertaal ik naar ouders toe vanuit kinderpsychologie en in effectieve do’s en don’ts. Als mama van 5 leuke, zeer verschillende en gevoelige kids en door mijn ervaringen met de vele kids met wie ik gewerkt heb sinds 27 jaar weet ik hoe intens mooi én hoe intens moeilijk opvoeden kan zijn.

 

Goedwerkende korte trajecten

Als je wilt weten hoe dit ook met dit kind kan thuis of op school of binnen je gezin neem contact op voor fijne, leuke en goedwerkende korte trajecten. Hierin werken we samen om het fijner voor je kind en je gezin te krijgen. Een investering die je kind veel gaat opleveren!

 

Meer weten of een afspraak maken?

Stuur dan een mailtje naar: sterre.co@upcmail.nl
Wil je meer weten over tarieven en vergoedingen? Kijk dan bij: >>veelgestelde vragen